Kores Coach App

A Kores Coach egy ingyenesen letölthető színező és írni tanuló app. Olyan gyermekek részére akik első tapasztalataikat szerzik meg írás és színezés, vagy rajzolás terén. Ifjú művészeink kiélhetik a kreativitásukat egy üres fehér alapon. A kész műveket elmenthetik vagy kinyomtathatják egy speciális segédeszközzel ami szintén az app része.

Mi a Kores cégnél szeretünk a gyermekeknek örömet okozni. Kizárólag emiatt fejlesztettünk egy oktatási alapú programot játék formájába.

A Kores Coach segítségével átkelhetünk egy varázslatos erdőn. A Kores Kastor névre hallgató hódja vezet minket át és mutatja meg a különböző felfedezni valókat. Alma formájú házában gyakorolhatjuk a betűk és számok írását, valamint a formák rajzolását. A folyó mentén áll egy nagy tölgyfa. A tölgyfánál egy üres lapra lehet rajzolni, és sok színezési lehetőséget kipróbálni, a sok élénk színű színező eszközök egyikével. A következő állomás a híd, ahol Kastor megmutatja nekünk milyen elöre megrajzolt lapokon lehet színezni.

Érintőceruzánkkal a Kores Digi Coach-al egyszerűbb az app használata. jumbo méretű érintőceruza okostelefonokhoz és táblagépekhez. Az ergonómikus háromszög alakú forma nem csak a hsználatot teszi egyszerűbbé, hanem egyben fejleszti a gyermek helyes kéztartását is.

A „KORES Coach“ IOS és Android rendszerben fejlesztett app okostelefonokhoz és táblagépekhez.

Kövess minket!